Kleur

Kleuren beïnvloeden ons heel de dag door, zowel in de mode, tijdens het eten als in jouw interieur. Iedereen voelt zich wel meer aangetrokken tot een bepaalde kleurgroep of heeft kleuren die ze absoluut niet graag zien. Buiten het puur visuele heeft kleur ook nog een psychologische werking, het belang van kleur is dus niet te onderschatten.

Group 10934

Kleur van het jaar

Elk jaar kiezen de Sikkens-kleurexperts een kleur van het jaar. Voor 2022 is dit ‘Bright Skies’, een luchtige en frisse tint die elke ruimte opent en nieuw leven in blaast.

Group 10935

Kleurenconcept La Grande Bellezza

La Grande Bellezza is een compact kleurenconcept van 80 kleuren die makkelijk onderling te combineren zijn. Het is een weerspiegeling van de mooie geneugten van het Italiaanse leven onderverdeeld in de thema’s Classica, Moda, Musica en Storia.

Laat je hier inspireren

Vraag hier kleur of projectadvies

Group 11009

Pure & Original

Pure & Original is een Nederlands kleurenconcept met verf van Belgische makelij. Ze hebben een ruim aanbod kleuren die op regelmatige basis worden aangevuld met trendkleuren. Er worden ook samenwerkingen aangegaan voor speciale kleurcollecties zoals met Koi Color Studio.

Group 11012

Kalei-kleuren voor buiten

Nu het voorjaar weer aanbreekt, is het tijd om buitengevels aan te pakken. De laatste jaren kiezen heel wat mensen voor kalei. Ook hier is een aparte kleurencollectie voor. Via onderstaande link kan u kennis maken met de kalei van Rewah.

Historiek van de trendkleuren