Laatste trends

Onze eigen creatieve kijk naar de professionele markt willen we graag delen met u. De vakman onderscheidt zich door net dat tikkeltje creatiever om te gaan dan zijn collega. Met ons team binnen Roux helpen we u graag verder om deze doelen te bereiken.

Amicala

MAAK KENNIS MET DIT NIEUWE VERFMERK MET LIMBURGSE ROOTS

Op 30 maart 2023 werd Amicala gelanceerd: een nieuw, op-en-top Belgisch verfmerk met roots in Limburg. Amicala brengt kwaliteitsverf op de markt tegen een betaalbare prijs. Het gamma bestaat uit een primer, drie muurverven en een lak. De verf is verkrijgbaar in 30 puur natuur kleuren die het beste van buiten naar binnen brengen.

lees het volledige artikel in het online magazine van Decoratie. 

leefbeton-badkamer-foto website

Leefbeton

Beton look is niet alleen een hype maar is in vele gevallen ook een zeer goede oplossing. Om het de vakman nog gemakkelijkere te maken lanceert Naturel betonlook nu “Leefbeton“. Leefbeton is kant en klaar en hierdoor is het veel makkelijkere te verwerken.

Laat u hier inspireren

"Elegantie is niet om opgemerkt te worden, maar om herinnerd te worden." - Giorgio Armani

Affreschi & Affreschi foto website

Affreschi & Affreschi

3D behang, niet allen zeer artistiek maar ook anti bacterieel, brandvertragend, akoestische en zeer goed reinigbaar. Ontdek samen met ons deze nieuwe trend.
Moooi Memento laatste trends 1

Arte Moooi Memento​

Deze nieuwste collectie van Arte is het beste bewijs dat u met behangpapier unieke wanden kan creëren. Ontwerpen met handgeweven sisal-vezels, geplooid textiel en lasergesneden fineerhout bedekt met een laagje goudfolie, dit alles digitaal geprint op uiterst zacht textiel. De collectie is gebaseerd op uitgestorven dieren met een zacht karakter en de liefde voor het leven. Laat jullie betoveren door Mimic Moth, Queen Cobra, Dandelion Cranes, Golden Tiger en Pogo Goat.

gouden kamer

Italiaanse technieken

Technieken zijn weer in! Art&style combineert de schoonheid van de italiaanse technieken met een gemakkelijke manier van verwerking. Dit zorgt ervoor dat u als vakman het onderscheid kan maken met uw collega’s. Beloon uw klant met een zeer decoratieve accent muur.