Kleuradvies

Kleuren kiezen, uw interieur piekfijn inrichten en na de werken genieten van het resultaat. Superleuk toch! Helaas is kleuren kiezen niet altijd even makkelijk. Er zijn tal van zaken om rekening mee te houden en vaak zijn er ook nog verschillende gezinsleden met andere smaken en meningen. Op al deze momenten staan onze kleuradviseurs voor u klaar.

Verf, behangpapier, vloer, het kan allemaal!

Tijdens het advies bij uw thuis of op kantoor bekijken we samen alle ruimtes. We brengen alle kleurenwaaiers mee maar we kunnen ook terwijl onze behangboeken, vloerstalen alsook onze kroonlijsten voorstellen. We houden rekening met de stijl van de woning, meubels, vloeren maar uiteraard staat uw smaak en stijl op de voorgrond.

Al onze stalen kiezen we met de grootste zorg uit en zijn van bekende merken.

Foto kleuradvies afspraak maken

Afspraak maken

Nadat u het contactformulier invulde nemen wij telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. We overlopen hier wat er moet gebeuren en wat wij allemaal meebrengen.

Kleuradvies - we overlopen de ruimtes

We overlopen de ruimtes

Bij aankomst overlopen we de ruimtes die jullie onder handen willen nemen. Hierbij geven we al de eerste tips en leggen we uit waarop u best kan letten.

Hoe gaan we te werk?

Kleuradvies - keuze maken

Keuze maken

Nadat we de ruimtes bekeken hebben. Laten we zien wat past in welke ruimte. Welke muur we accentueren, welke kleur we laten doorlopen,…. We leggen ook steeds uit waarom we wat en waar aanraden.

Kleuradvies -verslag

Verslag

We vertrekken pas als de kleuren gekozen zijn en u zich daar goed bij voelt. Na ons bezoek bezorgen wij een verslag (met de gekozen kleuren, behangpapier, vloeren,…) aan de schilder die de werken bij u uitvoert.